Site İçi Google Destekli Detaylı Arama Motoru

Autocad Programında 3d Yuvarlak Hava Kanalı ,Dirsek ,Redüksiyon ve Te Nasıl Çizilir ?

    

   3d çizim programları piyasada çok var bir birine göre avantajlarıda çoktur kim hangi programa alışır ise onu tercih ediyor benim tercihimde autocad programı ,bu program içinde ise en sade olan 2007 versiyonunu kullanmayı seviyorum, 2007 versiyonunda tesisat konusunda temel çizimleri çizmeye yeterli üst versiyonlarda çok güzel özellikler var ihtiyaca göre kullanığımız durumlar oluyor.

    Bu mesleğe ilk başladığım 2011 yılında mesleki bilgi olarak kaynaklar var ama mantığını çözemediğim için anlaşılması zor oluyordu gecelerce üzerine düşünüp bir bileni bulana kadar günler geçiyordu bir bilgi öğrensek bile ikilemde kalıyorduk anladım ki bu meslekte yetim kalıyorduk gördümki internetteki video anlatımlar bizim alana yeterli gelmiyor . Bu konuda Bu ilk autocad videomla eğitime başlıyorum bu işe yeni başlayanlara çok faydalı olacaktır.

Not : 3d konusunda teknoloji ilerledikçe güzel kolay çizim eklentileri çıkmakta bunları almaya herkesin gücü yetmeyebilir buz yüzdendir ki bunlarla uğraşma kutman diyenler olacaktır. Ben şunu bilirim bilgi bilgidir o program herzaman yanında olmayabilir autocad programını bilende yolda kalmaz :)


Bu Konuda Anlatılanlar :

  • Yuvarlak 30 cm Hava Kanalı dirsek çizimi sac et kalınlığı 1 mm
  • 30x 20 yuvarlak Hava Kanalı  redüksiyon çizimi et sac et kalınlığı 1 mm
  • 20 yuvarlak Hava kanal Te sac et kalınlığı 1 mm 
  • 45 derece 20 cm yuvarlak Hava kanal dirseği sac et kalınlığı 1 mm 
  • 20 cm Yuvarlak Hava Kanalı.

Bu Anlatım Videosundaki Amaç.

Havalandırma tesisatlarında yuvarlak hava kanalları çizimi  hakkında fikir vermek ve öğretmeyi amaçlamaktır  , Bu çizim ile almakta olduğunuz, veya projesini çzidiğiniz karmaşık sistemleri müşteri veya proje denetimcisine daha iyi anlatabilmek ve görsel sunumla başarıya emin adımlarla gitmektir. Bu mesleğin mutfağı iyi bir sunumdan geçer iyi bir sunumda iyi başarı ve anlayış getirir.

Kutman KAPLAN video kanalıma abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın .
Süreklilik İçin Paylaşmayı Unutmayın :)

İyi Seyirler .







Yorum Gönder

2 Yorumlar

Teşekkür ederim